2014年7月18日星期五

Kvalme i dialyse: Er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy Nyttige for det

Kvalme er en meget almindelige symptomer på dialyse, er det virkelig gider patienterne. Så de ønsker at kende årsagerne til det og behandlingsmetoder for det. Det siges, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har signifikant effekt på helbredelse kronisk nyresygdom, er det også nyttigt til behandling af kvalme forårsaget af dialyse?

Hvorfor dialyse kan fremkalde kvalme?

Kvalme er repræsentere af Dialyse uligevægt syndrom efter behandling, det indre miljø kan ændrer sig hurtigt, og muskel kan ikke tilpasse sig den i en kort tid, så en serie af reaktioner kan være forårsaget og kvalme er en af ​​dem.

Hvad er Micro-kinesisk Osmotherapy?

Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra huden , celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt.

Hvordan kan det hjælpe til at lindre kvalme forårsaget af dialyse?

Ved at udvide skibe, anti-inflammatorisk, anti-frysning og anti-trombose, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy beskytte de resterende nyrefunktion og reparere beskadigede nyre væv. Således helbrede sygdommen fra dens rod. Efter sygdommen styres godt, kan patienten slippe af med, eller i det mindste reducere de tider af det. Så de behøver ikke lider af symptomer forårsaget af det.

Fra denne artikel, ved vi, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er nyttigt til behandling af kvalme i dialyse ved helbrede sygdommen fra dens rod. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kvalme i dialyse: Er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy Nyttige for det 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts