2014年7月30日星期三

Er Peaches Velegnet til Diabetic Nephropathy Mennesker med Kun 10% Nyre Funktion

Fersken som en slags sommer frugt er elsket af mange mennesker for sin gode smag og rige nutritions, siges det, at det kan forlænge menneskers liv i nogle bestemte. Derefter er ferskner godt for diabetisk nefropati folk med kun 10% nyrefunktion?

Eksperter sagde, at ferskner er velegnet til patienter, der lider af diabetisk nefropati og 10% nyrefunktion. Der er tre hovedsagelig grunde, som dem, så lad os få et kig sammen.

1. Peach er rigeligt i makromolekylære stoffer, der er dårligt for nyresygdom patienter med dårlige mave-funktioner, vil det tilføje arbejdsbyrde for dem og føre til mavepine og diarré.

2. Normalt bør folk med nyresygdomme ikke spise fødevarer, der er høj i kalium at undgå hyperkaliæmi, er fersken inkluderet i det. Hvis patienten spiser for meget dem, som vil øge risikoen for dødsfald.

3. Som vi alle ved Diabetikere bør undgå sukker, men fersken er rig på sukker, der ikke er godt for patienterne, efter at have spist det, vil folks blodsukker stige, og sygdommen kan går værre.

Af ovenstående ved vi, at ferskner er ikke godt for mennesker med diabetisk nefropati og 10% nyrefunktion. Men det betyder ikke, du skal ikke spise alle de frugter, i virkeligheden, for at kunne levere nok vitaminer og mineraler, bør patienterne spise mere frisk frugt. Men du bør være opmærksom på den tid og nutritions i dem, du må hellere spise dem mellem måltiderne, der ikke vil øge blodsukkeret, på samme tid, hjælper dig med at forhindre hypoglykæmi.

Hvis du har problemer med at vælge den frugt eller nogle andre spørgsmål om diabetisk nefropati, kan du konsultere vores online læger eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Er Peaches Velegnet til Diabetic Nephropathy Mennesker med Kun 10% Nyre Funktion

没有评论:

发表评论

Ask the Experts