2014年7月31日星期四

Nyresvigt, Creatinien 4,2-4,9, Er Sauna rådgivet med nyresvigt patient

Er Sauna rådgivet med begyndende patienter med nyresvigt og kreatinin 4,2-4,9? Det er et spørgsmål fra vores online læge service. Dette er en beskæftiger sig med mange mennesker, herunder patienter og de ​​mennesker omkring dem spørgsmål.

Funktionen af ​​saunaen?

Det kan fremskynde blodcirkulationen og musklerne kan få slappe helt, så folk kan fjerne træthed og faldt forfrisket. På samme tid, fordi kroppen kold og varm ved tør dampskyl gentagne gange, får blodkarrene skrumpe og udvide, der kan hjælpe til at øge virkningen af vaskulær elasticitet og forebygge åreforkalkning. Hvad mere er, det har en vis sundhedspleje funktion i kurere gigt, lændesmerter, bronkitis, neurasteni og så videre.

Sauna er godt for folks sundhed, men patienter med nyresvigt og kreatinin 4,2-4,9 bør være opmærksomme på det. Følgende er nogle tips patienter bør bekymringer:

1. Du skal ikke tage det, når du faldt sulten, det er fordi i tilfælde af sultne niveauet af blodsukker er ganske lav, og saunaen vil øge kroppens varmeforbrug, der kan øge svimmelhed, endda føre til chok.

2. Du må ikke tage det for lang tid, især om vinteren. Du må hellere styre det under halvdelen af ​​time, ellers der kan øge cerebral hypoxi.

3. Det er ikke egnet til at tage det efter middag med det samme, det er ikke nyttigt for fordøjelsen. Du bør også være opmærksom på de artikler, du vælger, vil de alkaliske forhold sænke immunitet i huden, og det er let at fremkalde infektion.

For patienter med nyresvigt og kreatinin 4,2-4,9, du må hellere undgå sauna. Hvis du er nødt til, kommer med andre mennesker sammen, så de kan yde hjælp, når du har brug for det.

hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Nyresvigt, Creatinien 4,2-4,9, Er Sauna rådgivet med nyresvigt patient 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts