2014年7月14日星期一

Hormonterapi for Purpura Nefritis med blod urin

Blod urin er et af symptomerne på Purpura nephritis, for patienter med det lider af det fysisk og mentalt. Så en god behandling er nødvendig. Hormonterapi er den mest almindelige kur fremgangsmåde til behandling af purpura nefritis i traditionel, kan det lindre symptomerne på denne sygdom, såsom blod urin. Men er det den bedste terapi i helbrede denne sygdom?

Purpura Nefritis induceres af anafylaktoid purpura, uanset om det er alvorligt afhænger af den beskadigede grad af nyrerne. I den tidlige fase af denne sygdom, er det nemt at blive helbredt. Men det kan føre til nyreinsufficiens uden god kontrol, selv uræmi, som er en livstruende sygdom. Så eksperter minde dig, den tidligere behandlingen påbegyndes, jo bedre bliver resultatet.

Hormonterapi for Purpura Nefritis med blod urin

Den regelmæssige doser hormon har nogen helbredende virkning på det, så hvis du ønsker at lindre symptomer såsom blod urin og proteinuri, er du nødt til at øge dosis og tog lang tid, mindst 8 uger. For patienter med hurtig skred nephritis, har brug for stor dosis hormon, voksen brug methylprednisolon 1g / d, 3 dage for en periode af behandlingen, 1 timer for hver dag. Efter 2 uger kan gentage denne behandling, under behandlingen bør opretholde sygdomstilstanden med prednison 30-40 mg / dag.

Kinesisk medicin til behandling af purpura Nefritis

I vores hospital er der nogle nye behandlinger, som har vist sig at være en effektiv behandling i helbrede denne sygdom. Såsom Micro-kinesisk Osmotherapy medicin, Hot Komprimer terapi, fodbad terapi og så videre. Hvis du er interesseret i dem, kan du konsultere vores ONLINE LÆGE eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Ud over, at fødevareallergi er en overvejende faktorer, der kan fremkalde det, så en fit kost plan er nyttigt til behandling af denne sygdom.

Hormonterapi for Purpura Nefritis med blod urin 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts