2014年7月5日星期六

Kan patient med nyresvigt Do Hot Komprimer Therapy i hjemmet

For patient med nyresvigt, især ældre mennesker, er de på udkig efter nogle praktiske og effektive behandlinger, så de kan gøre det derhjemme. Hot Komprimer Therapy lyder som en form for terapi, som er let at blive betjent. Kan patient med nyresygdom gøre det derhjemme?

Hvis du ønsker at gøre det derhjemme, du behøver at vide klart om det.

Hot Komprimer Terapi er en unik behandling af vores hospital, efter flere års forskning og klinisk erfaring, har det vist sig at være en af ​​de mest effektive behandling i kur nyresvigt. Det er mikro-proces medicinals der fjerner giftstoffer og inddrive originale qi, og anvende dem på Shenshu akupunkter (BL23) eksternt. På en sådan måde kan det formål udrensning toksin opnås med patogen toxin fjernet og originale Qi genoprettet.

Handlingen princip:

Lov om blære meridianen af mund-Taiyang med varm komprimere på bilaterale Shenshu akupunkter (BL23), anvende interne og eksterne funktioner blære meridianen af mund-Taiyang og nyre meridian af mund-Shaoyin indtaste nyre langs meridianer, fjerne giftige sygdomsfremkaldende faktorer i nyre .

Shenshu acupoint (BL23) er den acupoint hvor fugtig-varme og kulde-fugt qi indgå blære meridianen og aflade eksternt. Derfor er varm komprimere udføres på denne acupoint.

Forholdsregler:

Denne terapi er kontraindiceret hos patienter med allergisk hud og følsom fysik, traumatisk diabrosis og gravide kvinder.

I løbet af indlæggelsen, regulering af varme og intensitet af behandling varierer formular person til person. Husk at beskytte lokal hud på bilaterale Shenshu akupunkter (BL23).

Det ser let ud, men det er svært at gøre det godt. Så hvis du ønsker at få en bedre effektiv, du må hellere gøre det under lægens konstruktion eller gå til hospitalet. Ellers vil det gøre din sygdom værre ikke bedre. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan patient med nyresvigt Do Hot Komprimer Therapy i hjemmet 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts