2014年7月16日星期三

Er Beef God til patienter med IgA nefropati

Oksekød er meget populær blandt folk for sine rigelige nutritions og god smag, de fleste af patienterne også elsker det dybt. Men er det velegnet til patienter med IgA nefropati? Er det godt eller dårligt for dem?

Funktionerne for oksekød

Styrke immunitet: den indeholder nok vitamin B6, der kan fremme stofskiftet og syntese af protein og forbedre din immunitet.

Berige blodet: Det er rige på jern, der er nødvendigt element i blod. Det er nyttigt i helbrede jernmangelanæmi og kan forbedre sygdomsresistens og reparere det beskadigede væv.

Levere energi til sportsfolk: den er rig på kalium og protein, både af dem er gode til at sportsfolk, især kalium. Det lavere kalium vil hæmme dannelsen af ​​protein og Produktion af auxin, således påvirke væksten af muskler.

Men eksperter siger, at kaliumgødning er ikke godt for patienter med IgA nefropati, fordi patienter med nyresygdom er nemt at få Hyperkaliæmi for deres nyrefunktion er blevet beskadiget i nogle grader. Hvad mere er, kan højt kalium niveau føre til hjertesygdom, selv stød. Så som en patient med IgA nefropati, du hellere undgå at spise oksekød, men hvis din kalium niveau er lavere end de normale værdier, kan du spise nogle under opførelsen af ​​din læge. Du må hellere lave en kost plan for dig selv, hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte vores online eksperter, vil de give råd til dig.

Hvis du stadig har andre spørgsmål om IgA nefropati eller kosten af det, kan du efterlade beskeder til os eller maile til os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Er Beef God til patienter med IgA nefropati 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts