2014年7月23日星期三

Hvorfor Patienter med kronisk nyresygdom bør holde høj kvalitet Kost

Læger anbefaler altid patienter med kronisk nyresygdom at holde en lav protein diæt eller kost af høj kvalitet, men nogle af dem ønsker at vide, hvorfor de har brug for at holde en høj kvalitet kost, fordi det reduceret deres valg af fødevarer scape meget.

Normalt vil proteinet i fødevarer fordøjes, absorberes og nedbrydes til at imødekomme efterspørgslen af vores krop. Nogle af dem kan absorberes i form af aminosyrer, og nogle af dem vil blive udskilt via nyrerne i form af kvælstof og andet affald. Så når din nyre er beskadiget, de wasts dannet af protein som urinstof, kreatinin, guanidiner vil opbygge i blodet, og det vil skade din krop. I dette tilfælde, hvis du stadig spiser fødevarer, der er rigelige i protein, der vil tilføje arbejdsbyrde til din nyre. Så du bør holde en lav-protein kost, der kan reducere generering og akkumulering af protein katabolisme, reducere vaskulær modstand til nedsat arteriole, sænke glomerulus indre tryk og glomerulær hypertrofi, således at lette arbejdet stress af den resterende Nyre og forsinke udviklingen glomerulær sklerose og nyreinsufficiens.

Forskningen har vist, at høj kvalitet protein diæt kan øge blod og trykket af glomerulær, efter en periode med lav protein diæt, kan den glomerulære filtrationshastighed blive forbedret i en vis grad. Det siges, at tage ordentlig protein (0.8g/kg legemsvægt) kan sænke tilbagegangen hastighed GFR for patienter med hypertensiv nefropati.

Høj kvalitet protein kost spiller en vigtig rolle for patienter genoptræning, så du skal kontrollere indtagelsen af ​​protein. Hvis du har brug for hjælp i dine fødevarer eller behandling af din sygdom, kan du konsultere vores læger på noget tidspunkt, eller email os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvorfor Patienter med kronisk nyresygdom bør holde høj kvalitet Kost 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts