2014年7月16日星期三

Health Care produkt er godt eller skidt for patienter med kronisk nyresygdom

Som vi alle kender de fleste af Health Care Products er elsket af folk for sin rige nutritions, kan det levere nok energi til patienterne. Er det godt eller skidt for patienter med kronisk nyresygdom?

Hvad er Sundhedspleje produkt?

Det er en slags mad, som alle andre fødevarer, kan det justere funktioner i vores krop. Men det er anderledes med lægemidler, i modsætning til medicin, kan det ikke helbrede sygdommen. Ligegyldigt hvilken slags af dem er mål på omsorgsfulde menneske, AOS sundhed, og det kræver lang tid at få den effekt.

Er den velegnet til patienter med kronisk nyresygdom?

Tage for meget protein kan fremskynde udviklingen af ​​din sygdom, selv fremkalde nyresvigt. Som vi alle ved, protein er de nødvendige nutritions i vores krop, passende for det er godt for patienter, der tager. Men for patienter med CKD er deres nyrer blevet beskadiget i nogle grader, hvis de tager for meget nutritions som kan tilføre arbejdsbyrden for deres nyre. Plus nogle patienter, såsom teenagere, selv børn, der ikke mangel på nutritions, tage høje protein kosttilskud blindt vil gøre yderligere skade på deres nyrer.

Så som en patienter med CKD, du, AOD bedre konsultere din læge, før du spiser nogen former for tillæg, der kan hjælpe dig med at undgå unødig skade på nyre. Hvis du har brug for hjælp i dette spørgsmål, kan du konsultere vores online læger eller efterlade beskeder til os.

Fra denne artikel, kan vi vide, at sundhedspleje produkt kan være god eller dårlig for patienter med kronisk nyresygdom, det afhænger af mængden og den måde du tager det. Hvis du stadig har andre spørgsmål om CKD, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Health Care produkt er godt eller skidt for patienter med kronisk nyresygdom 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts