2014年7月4日星期五

Er Cheese God til nyresvigt Patient med Kreatinin 6.1

Som vi alle kender til patient med nyresvigt kost er meget vigtigt, de kan levere nok nutritions for derefter og kan forbedre den helbredende virkning. Men hvis du fejl nogle fødevarer, der vil gøre din sygdom værre, så opmærksomme på det. Er ost god til nyresvigt patient med kreatinin 6.1? Lad os få et kig.

Osten fremstilles ved koagulering af mælk og dræning af vallen, mens det stadig bevarer nok fugt til at gøre den blød og smørbar. Derfor ost indeholder en række nutritions såsom protein, fedt, calcium, natrium, fosfor, kalium, osv. Hvad mere er, det har god smag, så det er elsket af mange mennesker, herunder patient. Men det er kendt, at nyre af nyresvigt patient er blevet beskadiget alvorligt, kan de ikke spise fødevarer med højt indhold af kalium, så det ikke er egnet for dem at spise ost. Ud over dette, de også bør begrænse saltindtag.

Patienter Foods nyresygdom bør undgå:

salt-cured kød, bacon, pølse, skinke, tørret oksekød, sprængt oksekød, hamburger, plukker, saltet, dåse eller forarbejdet kød, fisk og sardiner, saltede nødder og frø mv

Kost princip nyresygdom:

Lav-salt, lavt fedtindhold, lavt phosphor og protein af høj kvalitet. du bør også holde sig væk fra alkohol, tobak og krydret mad. Så du må hellere konsultere din ernæringsekspert, før du laver en kostplan. Hvis du har brug for hjælp, vi også kan give råd til dig.

Har du fået svar på dette spørgsmål-Is ost godt for nyresvigt patient med kreatinin 6.1? Jeg håber denne artikel kan hjælpe folk, der lider af nyresvigt. Hvis du stadig har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Er Cheese God til nyresvigt Patient med Kreatinin 6.1 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts