2014年7月20日星期日

Er Pork God til nefrotisk syndrom Patienter med Urin Protein 3 + og ødem

Nogle mennesker sagde patienter med nefrotisk syndrom bør ikke spise nogen former for fødevarer med højt proteinindhold, herunder svinekød, men eksperter siger, at er ikke korrekt. Så er svinekød godt for nefrotisk syndrom patienter med urin protein 3 + og ødem?

Eksperter påpeger, at protein er den oprindelige kilde til liv, uden nok protein, mange symptomer som ødem, endda livstruende sygdom, vil dukkede op. Så argumentet ligesom patienter bør holde sig væk fra kød, æg og fisk er ikke videnskabelig. Det er kendt, at patienter med denne sygdom mister stor mængde protein hver dag. Efter en periode, den resterende protein selv ikke kan meed den grundlæggende efterspørgsel af vores krop. Så som en patient, bør du være opmærksom på dette problem, og genopbygge det i tide.

Som vi alle ved patienter med denne sygdom bør ikke tage for meget protein, så når du vælger de fødevarer, bør du prioritere fødevarer med høj kvalitet protein, såsom mælk, æg, magert kød, kylling og fisk. Men hvilken slags fødevarer ligegyldigt, ikke spiser for meget, ellers der vil tilføje byrde til din nyre og gøre yderligere skade på din nyrefunktion.

Hvor meget protein skal patienterne indtag for hver dag?

Der er to betingelser, for patienter med normal nyrefunktion, bør mængden af ​​indtaget protein være 1g/kg/day plus tabt volumen. For patienter med azotæmi, 40g/day er godt for dem, skal æg og mejeriprodukter være det første valg. Et æg indeholder 6g protein, 200 ml mælk omfatter 6g protein, 50g af magert kød indeholder 8g protein. Proteinet i kylling er højere end magert kød og fisk er mindst én.

Eksperter minde patienter med nefrotisk syndrom, hvis du ønsker at få nok nutritions, bør du spise nogle friske frugter og grøntsager. Spis ordentlig svinekød, der er nyttige for dit helbred og kan lindre symptomerne på urin protein og ødem. For andre informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Er Pork God til nefrotisk syndrom Patienter med Urin Protein 3 + og ødem 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts