2014年7月17日星期四

Hvorfor Børn med primær nefrotisk syndrom er nemme at få infektion

Nefrotisk syndrom er en generel betegnelse for nyresygdom, det have alvorlige konsekvenser for patientens krop og sind. Et af de børn med nefrotisk syndrom, vil gennem forskellige kanaler for at få infektion, så, hvad er årsag til børn med primær nefrotisk syndrom, så lad os få et kig, hvordan eksperterne siger om det.

Nefrotisk syndrom, siger eksperter, kan i henhold til årsagerne opdeles i primær, sekundær og medfødt, blandt dem primær nefrotisk syndrom er en af ​​de mest almindelige pædiatriske nyresygdom, og det er let at bryde ud flere gange, har det en alvorlig indflydelse på børns sundhed. Dens ætiologi er uklar, børn ofte få infektion på grund af luftvejsinfektioner, allergiske reaktioner osv. infektion hos børn med primær nefrotisk syndrom er den mest almindelige komplikationer og vigtigste dødsårsag ifølge internationale samfund til pædiatrisk nyresygdom forskning statistik, direkte eller indirekte på grund af infektion dødsfald tegnede sig for 70% af børn med nyresygdom død. Infektion ofte gør sygdommen værre eller tilbagefald, hvad mere er, kan det påvirke helbredende virkning af hormon.

Børn med primær nefrotisk syndrom tendens til infektioner af følgende årsager:

1.. Humorale immunforsvar hos børn med lav, såsom immunglobulin fra urin tab, reducere syntesen og katabolisme steget.

2.. Børn ofte ledsaget af utilstrækkelig cellulær immunfunktion og komplementsystemet funktion.

3.. Børn med protein fejlernæring, ødemer forårsaget af problemer lokal omsætning.

4. Behandling primære nefrotisk syndrom er ofte på samme tid, anvendelsen af kortikal hormon og immun-inhibitorer. Andre børn med primær nefrotisk syndrom er prioriteret med pneumokok infektioner i bakteriel infektion forårsaget af gram-negative bakterier infektion øger også gradvist. Fælles luftveje som urinvejsinfektion, urinvejsinfektion, hud cellulitis og erysipelas og primær bughindebetændelse, etc.

Ovenstående indhold er at indføre de risikofaktorer for primær nefrotisk syndrom hos børn, forældre nødt til at kende disse grunde. For forekomsten af ​​nefrotisk syndrom, må vi træffe effektive foranstaltninger for at undgå yderligere skader på dine børn. For andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvorfor Børn med primær nefrotisk syndrom er nemme at få infektion 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts