2014年7月2日星期三

Ingen dialyse, ingen nyretransplantation: Sådan Cure nyresvigt

Dialyse og nyre transplantation er to almindelige metoder i kur nyresvigt, men begge af dem har mange sider, effektive, så nogle patienter søger andre alternative behandlingsformer. Er det muligt at helbrede denne sygdom uden dialyse og nyretransplantation?

Efter mange års forskning og klinisk erfaring, vores eksperter opfundet en effektiv behandling til behandling af nyresvigt Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, er det et nyt håb for mange mennesker. Ved hjælp af det, kan de lever bedre og længere med denne sygdom. Det er fantastisk, er det ikke? Lad os få et kig hvad Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er.

Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra huden , celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt. For patienter, der er i den tidlige fase af kronisk nyresygdom, kan de få nyttiggørelse fra det. Hvis de er i midten fase af CKD, har de halvdelen chancer for at få helbredelse. Hvis de er i den sene fase af CKD, kan de have nogen chance for at få omvendt, men de kan have en høj livskvalitet.

Hvis du er en patient med nyresvigt og ønsker at undgå dialyse eller nyretransplantation, kan du give en tænketank for Mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis du er interesseret i denne behandling, kan du konsultere vores online læger direkte eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Ingen dialyse, ingen nyretransplantation: Sådan Cure nyresvigt 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts