2014年7月30日星期三

Folk Fejr Ed al-Fitr Sammen i Shijiazhuang nyresygdom Hospital

Ed al-Fitr også kendt som Lasser Bairam, det er en af ​​den muslimske grand festival i verden ligesom julen i USA eller Spring Festival i Kina. Så folk her i Shijiazhuang nyresygdom Hospital besluttede at fejre det med muslimsk sammen.

For at give patienterne en overraskelse, vi også forberedt nogle lille gave til dem. Måske fødevarer er ikke ligesom de spiser i deres hjemby, men det giver dem det samme faldt ligesom hjem. Patienterne er meget værdsætte det, de sagde, de vil aldrig glemme denne vidunderlige dag for resten af deres liv.

I vores hospital, vi sætter patienterne i første omgang, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme efterspørgslen fra dem. Fordi vores hospital har til formål at være den bedste nyre hospital i Kina, uanset i behandling eller service. Med de unikke behandlinger og avanceret behandling koncept, har vores hospital indrømmet af flere og flere mennesker. Patienter fra hele verden kan være behandler på samme måde, uden hensyn til det land eller den nation, de kommer. Så hvis du ønsker at komme til vores hospital, du ikke behøver at bekymre dig om dit personlige liv, selv du er en person, vil du have en god dag her.

Udover den høje kvalitet og service, vi har også avanceret udstyr og professionelle læger og sygeplejerske at sikre kur effekt. Hvis du har spørgsmål om nyresygdom, kan du konsultere vores online læger gratis, eller efterlade beskeder til os. Selvfølgelig kan du også kontakte os for yderligere information, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Folk Fejr Ed al-Fitr Sammen i Shijiazhuang nyresygdom Hospital 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts