2014年7月23日星期三

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: Ny Hope af nyresygdom Patient

Som vi alle ved, vil kronisk nyresygdom har udviklet sig til Uræmi omsider, og der er ingen effektive behandlinger for at helbrede den i traditionel. Så patienterne søger nogle nye kur metoder til at lindre smerterne, de lider af denne sygdom. Micro-kinesisk medicin Osmotheapy bringe nye håb til dem, tror ikke det? Læs følgende indhold for at få det rigtige svar.

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra huden , celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt. Ved hjælp af denne behandling, kan den beskadigede nyrefunktion repareres og de ​​resterende nyrefunktion kan beskyttes.

Hvorfor eksperter sagde det bringe nyt håb for patienter med CKD?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en slags unik ekstern applikation behandling, er det let at blive absorberet, og har en stærk penetration funktion. Eksperter siger, at omkring 65% af aktiv kinesisk medicin komponent kan opnå læsionen del af hud og blod og helbrede sygdommen fra dens rod. Det er forskellig fra den traditionelle mundtlige kinesisk medicin, der har brug for at blive fordøjet af fordøjelseskanalen, så det vil ikke skade maven og fordøje systemet. Ved at udvide vaskulær, anti-inflammatorisk, antikoagulation og anti-trombose, kan det forhindre udviklingen af renal fibrose og beskytte de tilbageværende nyre funktioner.

Med ovennævnte gode funktioner, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy bringe nyt håb til patienter med kronisk nyresygdom. Hvis du har andre problemer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: Ny Hope af nyresygdom Patient 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts