2014年7月11日星期五

Trin 3 CKD med High Kreatinin niveau og fødder Hævelse

Højt blodtryk og fødder hævelse er de almindelige symptomer på 3. etape kronisk nyresygdom. Men for patienter med disse symptomer er meget bekymret over det, de ønsker at kende årsagerne samt behandlingsmetoder. Næste lad os få et kig sammen.

årsager

Det vides, at kreatinin kan afspejle graden af ​​nyre beskadiget, har CKD blevet opdelt i fem faser ifølge kreatinin-niveauet. Men hvorfor CKD kan fremkalde høj kreatinin niveau? Kreatinin er en slags metabolit produkt af vores muskler, som regel vil det execrated af vores nyre. Men for CKD-patienter deres nyre er blevet beskadiget, kan det ikke execrate metabolitten ud af vores krop rettidig, så disse wasts vil ophobes i vores krop, repræsenterer så høj kreatinin niveau.

Hævede fødder er en af ​​de mest almindelige symptomer på CKD, har det tæt forhåbning med Nyre. Efter nyrefibrose, funktionen af ​​det vil nedbrydning, væsken i vores krop ikke kan execrated af vores nyre-og ophobes i vores krop, repræsenterer som hævelse.

behandlingsmetoder

Hvordan at helbrede denne sygdom og lindre disse symptomer er blevet de mest berørte spørgsmål for patienterne. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har vist sig at være en af ​​de mest effektive behandlingsformer til behandling af CKD. Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra huden , celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt.

Hvis du er en fase 3 CKD patient med høj kreatinin niveau og fødder hævelse, ikke bange, du har en chance for at få genopretning ved hjælp af en ordentlig behandling. For yderligere oplysninger, kan du kontakte os. Vores cnemial: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Trin 3 CKD med High Kreatinin niveau og fødder Hævelse

没有评论:

发表评论

Ask the Experts