2014年7月7日星期一

Nyresvigt med Kreatinin 6,9 og 15% Nyrefunktion

Nyresvigt med kreatinin 6,9 og 15% nyrefunktion betyder, hvad for patient? Når du fik det, hvad skal du gøre? Og er der nogen effektiv behandling kan hjælpe dig med at få fri fra det? Det er en række spørgsmål fra patient, lad os få et kig sammen.

Folk betragtede nyresvigt som en tavs dræber, og prøve deres bedste for at undgå det, men desværre nogle mennesker stadig ikke kan flygte fra det. For patienter med nyresvigt og kreatinin 6,9 og 15% nyrefunktion, der betyder, at deres nyrer er blevet beskadiget alvorligt, og der er bare resterende 15% af nyre kan fungere normalt. I denne fase, er det umuligt at få vendt ved, om du kan få en ordentlig behandling, kan du få en chance for at forsinke udviklingen af ​​denne sygdom. Nedenstående skema er de fem stadier af kronisk nyresygdom, håber det kan hjælpe dig i nogle aspekter.


Ud fra ovenstående diagram, kan du se, at nyresvigt med kreatinin 6,9 og 15%


nyrefunktionen er i den fase 4 i CKD, hvis du ikke kan styre det godt, kan det føre til en nyresygdom, der er kendt som uræmi. Der er nogle effektive behandlingsformer til behandling af nyresvigt i vores hospital, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad Therapy, Hot Komprimer Therapy. Hvis du ønsker at vide mere information om dem, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Nyresvigt med Kreatinin 6,9 og 15% Nyrefunktion 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts