2014年7月27日星期日

Hvordan man skelner Fysiologisk Proteinuri og Patologisk Proteinuri

Normalt, når folk finder protein i urinen, vil de tror, ​​de har fået nogle sygdomme. Faktisk, før diagnosen du behøver ikke at bekymre dig om det, fordi nogle af dem vil forsvinde efter kort tid, som kaldes Fysiologisk proteinuri. Derefter hvordan man skelner Fysiologisk proteinuri og patologisk proteinuri?

Der er en enkel måde at skelne mellem dem, som er tiden. Hvis det kan forsvinder i en kort tid, og vil ikke blive vist igen, som er fysiologisk, hvis det varer lang tid og har ingen bevis for, forsvinder, der er patologisk proteinuri. men det er ikke den bedste måde heller ikke den mest præcise måde.

Så følgende tips er givet af eksperter til at hjælpe dig med at træffe en bedre dom.

1. Fever:. Når folk fik feber, vil vaskulær permeabilitet øge dette kan fremkalde protein lække ind i urinen, vil det forsvandt med feber.

2 Renal blodkar foreliggende spasme:. Reflekterende lokale vasospasme forårsaget af kulde, smerte og andre faktorer vil øge vaskulær permeabilitet og proteinet vil lækage ud af det og i urinen.

3 Posture:. Lordosis kropsholdning, undertrykkelse af den venstre renale vene og forårsage en lille mængde af proteinuri, der også er kendt som posturale proteinuri.

4 Anoxia:. Under forudsætning af cirkulation, vejrtrækning lidelse eller anstrengende motion, producerer syreindholdet i kroppen vil stige, der kan stimulere nyrerne og forårsage protein opløst, epitelcelle falder af, og formular rør type, sive ind i urinen.

. 5. Mængde og kvalitet af protein i blodet, unormale: intravenøs input protein og hæmoglobin, eller spiser for meget fødevarer, der er rig på protein kan også føre til forbigående proteinuri.

. 6 Gestational proteinuri: det vist sig under gravid, efter føder barnet, det vil forsvinde.

.. Alle disse ovennævnte situationer protein/24 time vil ikke forbi 0,2 g Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os Vores email: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvordan man skelner Fysiologisk Proteinuri og Patologisk Proteinuri 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts