2014年7月17日星期四

De Almindelige fejl af nefrotisk syndrom Behandling

Nefrotisk syndrom er ikke en sygdom i sig selv, det er en generel betegnelse for en serie af nyresygdom. Det er svært at blive helbredt uden den rette behandlingsmetode. Følgende er nogle fejltagelser nefrotisk syndrom behandling.

* Supply hvad du mangler

De fleste mennesker mener, at de bør tage nok nutritions at imødekomme efterspørgslen af vores krop, der måske sandt i vores daglige liv. Men for patienter, der mangler protein, er det ikke passende for dem til at spise for meget fødevarer, der er rige på det. Fordi, som kan tilføje belastningen til forringet nyrer, så før du vælge fødevarer, du må hellere konsultere din læge.

* Tag mindre eller endda slet ikke tage salt

Som vi alle ved patienter med nedsat nyrefunktion bør begrænse lamel, protein og fedt indtag, men at det ikke betyder, du bør ikke spise dem. Først efter der er ødem i din krop, bør du tage saltfattig diæt, mindre end 3g for hver dag. Hvis der ikke er ødem i din krop, kan du tage salt som en normal person. Af ovenstående ved vi, at uanset hvor, bør du gøre kostplan i henhold til dine egne betingelser, ellers kan din krop ikke stå længere på grund af manglende nutritions.

Eksperter påpegede for nefrotisk syndrom patienter, der mangler protein bør spise fødevarer såsom magert kød og fisk, som er rig på høj kvalitet protein for at imødekomme efterspørgslen på vores krop. For patienter med anæmi eller hypoproteinemia skal blive i sengen og have en god hvile. Efter disse symptomer forsvundet, kan du gå omkring sengen.

Har du fået de svar, du ønsker? Hvis du har andre spørgsmål om nefrotisk syndrom, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

De Almindelige fejl af nefrotisk syndrom Behandling

没有评论:

发表评论

Ask the Experts