2014年7月13日星期日

Diabetes 10 år med højt blodtryk: Er det muligt at fremkalde diabetisk nefropati

Det vides, at kronisk nyresygdom kan opdeles i fem faser, men kun få mennesker ved diabetisk nefropati kan også opdeles i fem faser. Normalt for patienter med ti år Diabetes, er de i trin 3 i denne sygdom. De kan ikke blive generet af det på dette tidspunkt, men hvis deres sygdom udviklede sig hurtigt, kan de falde ind i det før. Så være opmærksom på det, næste lad os få et kig hvad er de fem stadier af diabetisk nefropati sammen.

etape 1

Glomerulær og nyre størrelse udvidet er de mest tydelige symptomer, nogle gange er der mikroalbuminuri, men det kan forsvandt med behandlingen af insulin. Den glomerulære filtrationshastighed kan reduceres efter kur, men kan ikke tilbage til normal.

etape 2

Med lidt nyreskader, men ingen kliniske symptomer. Det kan forekom inden for to år Diabetes og du kan få en chance for at få helbredelse fra det.

Trin 3

Dette er en meget farlig fase, er det ofte sker, efter du fik Diabetes 10-15 år. Dit blodtryk begynder at øges. Antihypertensiv behandling kan lindre mikroalbuminuri, hvis take insulinpumpe eller intensiv behandling kan forbedre blodsukker naturligvis og reducere mængden af protein lækage eller holde det stabilt.

Trin 4

Det sker ofte efter du fik Diabetes 15-25 år. Urinen proteinudskillelsen øget og ledsaget med højt blodtryk og glomerulære filtrationsrate faldet.

Trin 5

Det er den End Stage Renal Disease, som også er kendt som uræmi. Som vi alle ved, er det meget svært at blive helbredt.

Fra ovennævnte informationer, vi ved, at diabetes 10 år med højt blodtryk kan fremkalde diabetisk nefropati wihout god kontrol. Så i denne fase en ordentlig behandling er meget vigtig, under blodtrykket kontrolleres tilfredsstillende, bør du vælge en passende behandling, så din sygdom kan går godt, fremfor værre.

Hvis du ønsker at vide mere detaljerede informationer om behandling af diabetisk nefropati, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Diabetes 10 år med højt blodtryk: Er det muligt at fremkalde diabetisk nefropati 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts