2014年7月10日星期四

Hvordan Metabolisk acidose Påvirke kronisk nyresygdom

Nyre da det vigtige organ i vores krop, det spiller en vigtig rolle i at holde syre-base balance. Så hvis det er beskadiget, viljen tab balance syre-base, og Metabolisk acidose er de mest almindelige symptomer på det. Så hvordan Metabolisk acidose påvirker kronisk nyresygdom?

Det vides, at CKD er blevet en af ​​de mest almindelige kroniske sygdom, der kan påvirke menneskers sundhed, for det er høj sygelighed og høj opdagelse sats.

Hvorfor kronisk nyresygdom kan fremkalde Metabolisk acidose?

Efter nyrefunktionen beskadiget, kan det ikke fungerer effektivt, så metabolit af vores krop, herunder sure metabolitter ikke kan udskilles af kroppen rettidig. Med tiden går, vil de ophobes i vores krop og forårsagede Metabolisk acidose.

Forskerne fandt, at denne symptomer kan dukkede op i trin 2 i CKD, men det er meget lidt. Med sygdommen gør værre, dette symptomerne går naturligvis. Næsten alle patienter med nyresygdom i slutstadiet, vil fik det og de kan udgøre kvalme, opkast, svag puls, med keton smag i hans ånde, undertiden kan de koma selv stød. Så hvis du har disse symptomer, bør du betaler en høj opmærksomhed på det, og du må hellere gå til hospitalet med det samme.

Hvordan Metabolisk acidose påvirker kronisk nyresygdom?

Ifølge den nyeste forskning, det er en af ​​de faktorer, der kan påvirke udviklingen af ​​CKD. Hvis du kan styre det rettidigt og effektivt, kan sygdommen forhindres eller forsinkes. Og det kan også reducere risikoen for kardiovaskulær sygdom, forbedre livskvalitet og overlevelsesrate.

Så hvis du ønsker at helbrede din sygdom godt, du har brug for at helbrede sygdommen fra dens rod. Håber alle CKD-patienter kan få opsving i det mindste forlænge levetiden med hjælp fra alle værker af livet.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvordan Metabolisk acidose Påvirke kronisk nyresygdom

没有评论:

发表评论

Ask the Experts