2014年7月23日星期三

Fødevarer med High Fiber er godt for patienter med kronisk nyresygdom

Nogle mennesker sagde fødevarer med rig fiber er godt for patienter med kronisk nyresygdom, er det rigtigt? I virkeligheden, det er sandt. Så patienter med utilstrækkelig nyre bør være opmærksomme på deres kost, fordi en dårlig kost kan gøre deres sygdom værre.

Som vi alle ved, at hvis tonic indre vores krop ikke kan udskilles ud i tide, vil de ophobes i vores krop og fremkalde mere alvorlige skader på det. Eksperter anbefaler patienterne at spise flere fødevarer, der er rige på højt fiberindhold til at holde en normal afføring og som kan hjælpe til at udskille den spilder og tonic ud.

Hele korn fødevarer, brune ris, alle slags bønner, frugt og grøntsager er rigelige i højt fiberindhold, blandt dem brune ris og frisk frugt som æble, appelsin og pære og grøntsager som gulerod, blomkål og selleri er meget godt for patienten. Men fødevarer som bønner er ikke godt for patienter med kronisk nyresygdom, fordi de er svære at blive fordøje og som kan øge arbejdsbyrden til nyrerne.

Fra ovennævnte informationer, vi ved, at patienter med utilstrækkelig nyre bør spise mere mad med højt fiberindhold, der kan hjælpe til at udskilles giftstoffer ud af kroppen, men ikke alle af dem er egnede til patienterne. Og du skal huske, at når du tilføjer fødevarer til din kost plan, bør du øge dem gradvist, skal du ikke tilføje for meget på én gang.

vi du gør din kost plan, du må hellere konsultere din ernæringsekspert. Hvis du har brug for hjælp, vi også kan give råd til dig.

Hvis du har andre spørgsmål om kronisk nyresygdom, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Fødevarer med High Fiber er godt for patienter med kronisk nyresygdom

没有评论:

发表评论

Ask the Experts