2014年7月18日星期五

Creatinin 7,3 med Ødem: Hvad det betyder for kronisk nyresygdom

Højt kreatinin niveau og ødem er de to symptomer på kronisk nyresygdom, anderledes kreatinin niveau afspejler forskellige tilstande med nedsat nyrefunktion. Derefter kreatinin 7,3 med ødem betyder, hvad for patienter?

Ifølge de værdier af creatinin, kan CKD blive divied i fem etaper og 7,3 betyder, at du er i fase 4 i den. Uden god kontrol, kan du falde i terminal nyresygdom, der er kendt som Uræmi. Det er en livstruende sygdom, så du bør tage denne chance for at forsinke eller forhindre udviklingen af ​​denne sygdom.

Hvad ødem betyder for dig?

Efter din nyre beskadiget, kan det ikke fungerer normalt. Så væsken ikke kan udskilles ud af kroppen rettidig, vil de ophobes i kroppen, og dermed fremkalde ødem.

Så ødem grad afspejler din nyre er blevet beskadiget, så du bør være opmærksom på det.

Sådan at sænke høje kreatinin og lindre ødem forårsaget af CKD?

Hvis du ønsker at lindre symptomer forårsaget af sygdommen, er du nødt til at helbrede selve sygdommen. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en unik behandling af vores hospital, efter flere års forskning og klinisk erfaring, er det blevet bevist har bemærkelsesværdig effekt i helbrede kronisk nyresygdom.

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Det er en form for ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem kroppen fra hud, celle plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt.

Ud fra ovenstående artikel, kan vi vide, at kreatinin 7.3 med ødem mans din nyre er blevet beskadiget alvorligt. så tag chancen for at helbrede det, lad det aldrig falde i Uræmi. For andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Creatinin 7,3 med Ødem: Hvad det betyder for kronisk nyresygdom

没有评论:

发表评论

Ask the Experts