2014年7月20日星期日

Hæmaturi i Purpura Nefritis: Grunde og behandling

De fleste mennesker mente, at blod urin er ikke noget at gøre med Henoch Henochs, bliver de forvirrede af Hæmaturi dukkede op i urinen. Faktisk blod urin betyder, at du har ind i næste fase, som er Purpura Nefritis også kendt som Henoch Scholein Purpura.

Hvorfor bliver der vist hæmaturi i Purpura Nefritis?

Purpura Nefritis induceres af Henoch Henochs og fremskredent stadium af det. Det er repræsentere af nedsat nyrefunktion i kinesisk medicin, med tiden går, det går værre og værre. Uden god kontrol, vil stor mængde protein, røde blodlegemer og urinveje støbt lække i urinen, og det er blod urin.

Hvad skal patienterne gøre med dette symptom?

Vestlige medicin behandling:

. 1 Anti-allergisk lægemidler: astemizol, chlorpheniraminmaleat, calciumgluconat

. 2. Medicin til at reducere vaskulær permeabilitet: eksport drug blod, rutin, C-vitamin

. 3 blodpladeaggregeringsinhibering lægemidler: dipyramidol

4. binyrebarkhormon:. Cortisol, prednison, dexamethason (prednison), under den Langvarig brug af prednison og hormonelle lægemidler, bør du tage kalk tabletten på samme tid, for at undgå ledsmerter forårsaget af osteoporose.

5.. For patienter, der ikke er følsomme over for prednison bør tage Immune hæmmere (som cyclophosphamid, azathioprin kemoterapi narkotika).

Kinesisk medicin behandling:

Med hjælp fra kinesisk medicin behandling, kan den beskadigede nyre væv repareres og nyrefunktionen kan sikkerhedskopiere til normal (hvis det ikke er meget alvorlig). Med sygdommen går godt, vil de symptomer som Hæmaturi gradvist forsvundet.

Hvis du er interesseret i kinesisk medicin behandling eller har andre spørgsmål om Purpura Nefritis, kan du konsultere vores online læger eller email os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Hæmaturi i Purpura Nefritis: Grunde og behandling 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts