2014年7月15日星期二

Mikroalbumin i Urin: de tidlige symptomer på diabetisk nefropati

Albumin er en slags protein i blodet, normalt, der er bare et par af dem i urin. Mikroalbumin afspejler din nyre er unormal og lække protein i urinen. Når du finder det, betaler opmærksomhed, Mikroalbumin i urin er de tidlige symptomer på diabetisk nefropati.

Grundlæggende informationer om det

Navn: Mikroalbumin

Normal værdi: 15ug/min

Nyresygdom:> 20ug/min

Vores nyre vil beskadiget efter fik diabetisk nefropati eller højt blodtryk eller dem begge, derfor vil nogle protein lække urin. Så Mikroalbumin er en af ​​de tidlige symptomer på denne sygdom.

Sådan sænke forhøjet niveau af protein i urin for disse patienter?

Hvis du ønsker at sænke protein i urinen, skal du først at helbrede din sygdom, der er til at reparere den beskadigede nyre. Men hvordan? Er der en effektiv behandling i helbrede denne sygdom? Det er kendt, at konventionelle behandlinger kan lindre symptomerne eller forsinke progression af denne sygdom, men de kan ikke helbrede den fra roden. Heldigvis har eksperter opfundet en ny terapi, der er kendt som Micro-kinesisk Osmotherapy Medicine. Sammenlignet med den traditionelle kur metoder, det viser indlysende overlegenhed. Gennem udvide blodkarrene, anti-inflammation og anti-koagulation, kan det regulere blodcirkulationen, beskytte de resterende nyrefunktion og reparere de beskadigede nyrevæv. Ved hjælp af det, kan patientens nyre tilbage til normal, hvis den ikke er beskadiget alvorligt. Hvis dine nyrer er blevet beskadiget alvorligt, kan det hjælpe dig til at forhindre, at din sygdom går værre og lad du har en høj livskvalitet.

En bedre behandlingsmetoder er ikke nok, så du bør også kontrollere blodsukkeret, kan det hjælpe dig til at få en bedre helbredende virkning. Ud over dette, vil du bedre lave en kost plan, der er nyttige for dit helbred.

Hvis du stadig har spørgsmål om Mikroalbumin eller diabetisk nefropati, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Mikroalbumin i Urin: de tidlige symptomer på diabetisk nefropati

没有评论:

发表评论

Ask the Experts