2014年7月2日星期三

Kan CKD Patient med Kreatinin 3.5 Eat Løg

Som vi alle ved kost spiller en vigtig rolle i at helbrede nyresygdom, løg er meget populær blandt folk over hele verden, så kan patienten med kreatinin 3.5 spise løg? Kendt som dronningen af ​​grøntsager, løg er rig på næringsstoffer ikke kun rig på kalium, C-vitamin, folat, zink, selen, fibre og andre næringsstoffer, der er to mere specifikke næringsstoffer, quercetin og prostaglandin A. Disse to specielle næringsstoffer, gør løg har en masse andre sundhedsmæssige fordele af mad kan ikke erstattes.

Funktion og rolle løg:

Løg dåse modstand kulde og mod influenza-virus, har en stærk sterilisering effekt. Det kan også fremme fordøje, der anvendes i behandlingen af fordøjelsesbesvær, appetitløshed, mad tilbageholdelse i parken, osv. Det er nyttigt i reducere blodtryk og lipid. Det har også sundhedspleje funktion for højt blodtryk, højt kolesteroltal og hjerte cerebrovaskulære patienter, men du skal spise det i lang tid. Anti-cancer, forebygge kræft og anti-aging, løg indeholder antioxidanter, som kan øge vitaliteten af celler af anti-cancer og anti-aging.

Ud fra ovenstående oplysninger, kan vi vide, at det er meget velegnet til patient, men den er rig på kalium, så det er ikke egnet til CKD patient. Bortset løg, CKD patienten også kan ikke spise følgende fødevarer: raps, spinat, blomkål, porre, tomat, tang, champignon, banan, appelsin, fersken, jordbær og bønner. Som patient med kreatinin 3.5, du må hellere lave en kostplan med hjælp af din ernæringsekspert. Hvis du ønsker at vide mere information om CKD diæt, kan du efterlade beskeder nedenfor, eller chatte med vores online læger direkte, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Nu ved vi, at CKD patient med kreatinin 3.5 ikke kan spise løg, så du må hellere holde sig væk fra det. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Kan CKD Patient med Kreatinin 3.5 Eat Løg

没有评论:

发表评论

Ask the Experts