2014年7月13日星期日

Minimal Change Sygdom Relapse igen og igen: Hvad skal tålmodig

Det er kendt, at en minimal ændring sygdom ofte forekom blandt børn, er det meget svært at blive helbredt før anvende hormon og moderne antibiotika. Nu med den teknologi under udvikling, kan denne sygdom styres godt. Men der er nogle patienter med denne sygdom efter stoping kuren vil de tilbagefald, der virkelig generet dem. Så hvad skal patienten gøre med en minimal ændring sygdom tilbagefald igen og igen? Og hvorfor denne sygdom er let at tilbagefald?

Først lad os tale om, hvorfor denne sygdom er let at tilbagefald?

Hormonetherapy er den mest almindelige behandling i helbrede denne sygdom, konventionel dosis af prednisolon til børn 60mg/m2, for voksne 40 ~ 60 mg / dag, så reduceres dosis gradvist i 4 ~ 6 måneder. Hvis du ikke kan bruge nok dosis eller ikke kan holde sig til det, er det meget nemt at tilbagefald. Men selv du bruger det i henhold til den konstruktion, kan du også tilbagefald efter stoping det. Hvad mere er, det har nogle bivirkninger, nogle patienter nødt til at bruge det for resten af deres liv, og nogle kan have humørsvingninger, vil de i negativ stemning i lang tid. Så mange mennesker søger andre naturlige behandlingsformer.

Hvad skal patienten gøre med denne situation? Er der nogen naturlig terapi kan hjælpe dem med at forebygge tilbagefald?

  Efter mange års forskning og klinisk erfaring, vores eksperter opfandt nogle entydige behandlinger i helbrede denne sygdom. Alle af dem har vist sig at være de effektive behandlingsformer til behandling af nyresygdom, herunder minimale ændringer sygdom. Ved hjælp af dem, kan patienterne komme fri fra smerten. Hvad mere er, kan disse behandlinger hjælpe patienterne med at forebygge tilbagefald, de kan nyde en meget livskvalitet. Så som en patient, bør du give en tænke på disse behandlinger, gå ikke glip af fit tid til at helbrede din sygdom.

Hvis du er interesseret i disse behandlinger, klik her for at læse mere http://sjzkidneyhospital.com/treatment-options/. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com


Minimal Change Sygdom Relapse igen og igen: Hvad skal tålmodig 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts