2014年7月27日星期日

Opkastning og fejlernæring i ESRD med Kreatinin 8,0

Opkastning og fejlernæring i ESRD med Kreatinin 8.0For meste af CKD-patienter, der er mange problemer i deres daglige liv forårsaget af deres beskadigede nyrer. Men det centrale spørgsmål er, at de alle har ingen idé om, hvad de kan gøre for at lindre deres sygdomstilstand. Her artiklen kan kan hjælpe dig med at lære mere om din nyresygdom og vælge en bedre behandling for din egen sygdom.

På grund af de svækkede nyrer, mere og mere vand, affald, toksin og metabolitter kan ikke ryddet væk fra kroppen. Som sygdommen forværres, patienternes systemiske flere systemer og organer vil alle blive berørt og beskadiget dårligt. Og så alvorlige symptomer, og komplikationer vil blive vist, skade deres daglige liv og skærpende nyresvigt.

Opkastning er ufrivillig, insisterende udvisning af indholdet i ens mave gennem munden og til tider næsen. Det kan være forårsaget af forskellige årsager og mere almindelige i vores daglige liv. Færre folk opmærksomme på det, eller bare tage nogle antiemetika at genopleve deres sygdom. Fejlernæring er normalt forårsaget af forkert eller manglende kost. Den vil reducere folk immunitet, hvilket gør infektioner er mere tilbøjelige til at ske.

CKD vil føre til begge ovenfor. Kreatinin niveau afspejler patienternes reelle nyresygdom. Creatinin 8,0 betyder, at deres nyreskade er værre i Etape 5 CKD, nemlig ESRD (End Stage Renal Disease). Mangeårige nyrelæsioner vil påvirke fordøjelsessystemet , der forårsager anoreksi, opkastning osv. Desuden vil udsivning af protein være mere alvorlige, forårsager fejlernæring.

TCM (traditionel kinesisk medicin) kan hjælpe dig med at lette din sygdomstilstand og forbedre din nyreskade. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy tilbyder et bedre valg for alle CKD-patienter til at slippe af dialysebehandling og leve et lykkeligere liv.

Vi kan virkelig hjælpe dig mere, hvis du har andre spørgsmål, kan du efterlade besked på vores e-mail:. Sjzkidneyhospital@hotmail.com med din sygdom, er vi glade for at tilbyde flere detaljer og mere professionel vejledning direkte gratis.


Opkastning og fejlernæring i ESRD med Kreatinin 8,0 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts