2014年7月24日星期四

Kan Patient med kronisk nyresygdom og High Kreatinin niveau Eat Salat

Salat er en slags sund kost, med god smag og rige nutritions, det er elsket af mange mennesker. Men kan patient med kronisk nyresygdom og høj kreatinin niveau spiser salat?

Lad os få et kig sammen.

Salat kan ske ved grøntsager og frugter, og de fleste af dem behøver ikke at være opvarmet, der kan beskytte nutritions i dem fra skader eller tab forårsaget af den. Hvad mere er, de fleste af salat omfatter mere end 3 typer af fødevarer, så det kan levere nok nutritions for mennesker. Det har åbenlyse funktioner i at tabe sig og er godt for huden. Som for patienter med kronisk nyresygdom, har deres nyrefunktion er blevet beskadiget, hvis de fejl nogle grøntsager eller frugt, som er høj i protein eller kalium, der vil tilføje arbejdsbyrden for deres nyre-eller gøre det værre. Så som en patient, når du vælger de fødevarer at gøre salat, giver et tænke over det. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din læge eller vores online-eksperter, kan alle af dem giver bedre råd til dig.

For at imødekomme efterspørgslen fra din krop, er du nødt til at tage nogle friske frugter og grøntsager, salat er en gud måde at tage få nok nutritions. Men ikke alle af dem er gode for dig. Holdes væk fra fødevarer med højt proteinindhold og kalium. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om CKD diæt, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Selvfølgelig er der behov for en god terapi for at sænke det høje kreatinin niveau og helbrede kronisk nyresygdom. Hvis du har brug for hjælp med at finde den rette behandling metoder, er du velkommen til at kontakte os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.


Kan Patient med kronisk nyresygdom og High Kreatinin niveau Eat Salat 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts