2014年7月14日星期一

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er nyttigt for behandling af kronisk nyresygdom

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de unikke behandlinger i vores hospital, er det blevet bevist at være nyttigt til behandling af kronisk nyresygdom. Eksperter påpege det er anderledes med de traditionelle kur metoder, så lad os få et kig, hvordan det fungerer.

Hvad er Micro-medicin Osmotherapy?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en helt ny terapi baseret på traditionelle kinesiske lægeurter går tilbage tusinder af år siden. Det kombinerer essenser af naturlægemidler og moderne medicinsk udstyr og teknologi perfekt sammen om at forbedre medicinen effekten bemærkelsesværdigt. Det er en ekstern behandling, hvor de knuste lægemidler kan gennemtrænges direkte og effektivt i nyreskader.

De fem funktioner det

1.Prevent nyrefunktion fra forværres

2.Active selv-replikation af renal funktionelle celler

3.Forbedring de metaboliske sygdomme og give et aerobt miljø til reparation de værdiforringede nyre funktionelle celler

4.Chinese medicin kan give vigtige stoffer til genopbygning nyre struktur

5.Regulate immunforsvar

Hvordan fungerer det?

Det er en form for ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patientens ryg, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem kroppen fra hud, celle plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer 'mikro-cirkulation og gendanne den beskadigede nyrefunktion effektivt. Det handler ikke kun kan forhindre progression af nyrefibrose men også kan reparere det beskadigede nyrefunktion. Så ved hjælp af det, kan patienter lever længere og bedre.

Hvis du er den person, der lider af CKD og ønsker at helbrede det naturligt, kan du kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er nyttigt for behandling af kronisk nyresygdom 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts