2014年5月31日星期六

Kan Etape 4 CKD patienter med creatinin 4,8 Eat Ferskvandsfisk

Patienter med højt indhold af kreatinin bør være opmærksomme på deres kost , fordi deres nyrer er blevet beskadiget alvorligt, hvis de fejl nogle fødevarer , som ikke er egnet til dem, der vil gøre deres nyrefunktion værre. Så kan iscenesætte 4 kronisk nyresygdom patienter med creatinin 4,8 spise ferskvandsfisk ?

Som vi alle ved fisk er en slags mad, som er rig på forskellige nutritions , alle af dem er gode til at folks helbred. Det siges, at børn, der spiser fisk mere er klogere end dem, der ikke spiser . Er det rigtigt? Lad få et kig på sammen.

Næringsværdi af fisk

Det kan regulere blodtrykket : Det er rigt på svovlaminosyrer det kan øge produktionen af ​​natriumion fra urin således hæmning af natriumsalt virkninger på blodtryk og reducere forekomsten af hypertension.

Det kan modstå melankoli : eksperter påpeger, at der er en særlig fedtsyre i det, der kan lette den mentale stress og balance følelser. For de mennesker , der spiser mindre eller ikke spiser fisk er nemme at fælde ulykkelig .

Reduktion happeningen for demens : den er rig på DHA , der er den nødvendige ernæring for at holde din hjerne aktiv . Det kan hjælpe til at forbedre tænkning og hukommelse evne .

Så for patienter, der er i fase 4 CKD med kreatinin 4.8 bør spise mere fisk for at opfylde ernæring efterspørgsel af din krop. Men eksperter minde dig ikke spiser dybhavsfisk , der ikke er godt for din hede . Hvis du ønsker at vide mere om dybhavsfisk eller kost kan du besøge vores hjemmeside eller kontakt vores online læger.

For yderligere informationer om fase 4 CKD eller Kreatinin 4,8, kan du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kan Etape 4 CKD patienter med creatinin 4,8 Eat Ferskvandsfisk

没有评论:

发表评论

Ask the Experts