2014年5月18日星期日

Forsigtig Tips til Childhood nefrotisk syndrom Kost

Kost spiller en vigtig rolle i vores daglige liv, passende og helsekost er meget nyttigt at vores krop. Hvis dit barn ikke kan få nok næring, de er nemme at få sygdommen. Så nu ved du, hvor vigtig kosten er for de børn, der er lider af nefrotisk syndrom.

Nefrotisk syndrom er en kronisk forbrug, stor mængde protein lækage i urinen, hvad mere er, sygt barn har ingen appetit, så ernæring ikke kan imødekomme efterspørgslen af ​​kroppen. For forældre er det første du skal gøre er at prøve dit bedste for at forbedre din madlavning færdigheder og opmuntre dit barn til at spise mere. Må ikke overdrevent begrænse saltindtag, hvis dit barn har ingen andre symptomer, ellers kan de tab interessant at spise mere. I mellemtiden kontrollere kalorieindtag for at forhindre vægtforøgelse meget.

Hvis du ikke ved, hvad er de egnede fødevarer til dine børn, kan du konsultere vores online læger eller din ernæringsekspert, kan alle af dem giver dig et tilfredsstillende svar. Du bør gøre det i henhold til listen, der giver af dem, vil det være nyttigt at dine børn. Jeg håber, at dine børn kan få komme snart.

Hvis du har andre spørgsmål til at høre, kan du lægge en besked eller chatte med vores online læger direkte.

En fit kost og sund levevis vane er også nyttige for dine børn, så du skal ikke ignorere disse aspekter i dit daglige liv. Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at lære mere om nyresygdom, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Forsigtig Tips til Childhood nefrotisk syndrom Kost


没有评论:

发表评论

Ask the Experts