2014年5月24日星期六

Kan patienter med polycystisk nyresygdom Undgå Dialyse

Dialyse er en almindelig behandling, der er blevet anvendt til at helbrede polycystisk nyresygdom (PKD), men det har lofts bivirkninger så mange patienter søger andre alternative terapier. Kan patienter med polycystisk nyresygdom Undgå Dialyse? Svaret er ja, kan du undgå dialyse i det mindste reducere de tider af det.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et naturligt middel, der kan forhindre progression af renal fibrose. For sin signifikant effekt, begynder flere og flere mennesker til at acceptere det. Det kan hjælpe patienter til at formindske størrelsen af ​​cyster og hæmme væksten af ​​cyste. Så ved hjælp af denne behandling mange patienter har slippe af dialyse. Hvis du er interesseret i denne kur metoder, kan du konsultere vores online læger, vil de give dig detaljerne informationer i det. Ifølge en seneste rapport, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en perfekt kombination af kinesisk medicin og vestlig medicin, det har hjulpet mange patienter til at forlænge deres levetid. Det kan også forbedre livskvaliteten for patienter uden nogen bivirkning.

For polycystisk nyresygdom patienter vælger et bedre behandlingsmetoder er stille vigtigt, så før du foretager en beslutning, du har brug for at kommunikere med dine læger og gøre nogle hjemme arbejde. Der kan hjælpe dig til at forkorte den tid af behandlingen og lider mindre.

Vi virkelig ønsker at hjælpe dig, hvis du ønsker at vide mere om dialyse eller kinesisk medicin, skal du ikke tøve med at chatte med vores læger, vil de svare dig så hurtigt som muligt, og de kan give råd gratis. Hvis du kan lide kan du også maile til os eller efterlade beskeder nedenfor. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kan patienter med polycystisk nyresygdom Undgå Dialyse 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts