2014年5月21日星期三

Hvad kan Etape 5 CKD-patienter gøre med Leg Krampe

Hvad kan iscenesætte 5 kronisk nyresygdom (CKD) patienter gøre med ben krampe? Hvis du ønsker at få det nøjagtige svar på det, du har brug for at finde de bagvedliggende årsager til det. Som vi alle ved, efter vores nyrefunktion beskadiget, vil der være masser af komplikationer efter og ben krampe er en af ​​dem.

For der er mange faktorer kan fremkalde denne symptomer, så før kur det du har brug for at skelne det først. Hvis det er forårsaget af forkert kost, du har brug for indtagelse nok nutritions at meed efterspørgslen af ​​din krop, såsom calcium (tages ved sengetid), E-vitamin, magnesium og kalium. Hvis det er foranlediget af visse typer medicin såsom hormon eller smertestillende medicin, så er du nødt til at stoppe tage det eller gøre noget i henhold til dine læger konstruktioner. Der er også nogle andre metoder kan lindre ben krampe induceret af fase 5 CKD, næste jeg vil dele dig nogle fælles metoder.

. 1. Hold udøve: Må nogle bestemte øvelser hver dag kan reducere de tider af krampe.

. 2. Acupoint stimulation: hvis du ikke klart, hvor du skal til at stimulere, du må hellere kontakte din læge eller gøre det på hospitalet.

3. Lokal massage eller lokal varm komprimere:. Det kan fremme blodcirkulationen og lindre dette symptom.

4. Kost terapi:. Spise flere fødevarer, der er rige på calcium og undgå at spise fødevarer, der er rige på sukker, fordi sukker kan påvirke absorptionen af ​​calcium.

. 5. Hold varmen: det kan hjælpe dig til at beskytte dine ben forkølet og nedsætte hastigheden af ​​krampe.

Alle disse tips kan lindre ben krampe, men kan ikke slippe af med det, hvis du ønsker at fjerne det fra roden, skal du helbrede denne sygdom.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe dig med at helbrede CKD, kan det stoppe udviklingen af ​​nyre fibrose og reparere beskadigede nyrefunktion.

For yderligere informationer om benet krampe forårsaget af fase 5 CKD, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Hvad kan Etape 5 CKD-patienter gøre med Leg Krampe 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts