2014年5月23日星期五

Skulle Etape 5 CKD-patienter Tage Urter, når de er i dialyse

Urter er nyttige for patienter sundhedsområdet i nogle måder, men bør Etape 5 kronisk nyresygdom (CKD) patienter tage urter, når de er onDialysis? Urter som et naturligt middel er helt sikkert tiltrække mange patienter, men hvis du ikke kan bruge det korrekt, kan det skade din nyre snarere end beskytte.

Dialyse som mest almindelige behandling for End Stage Renal Disease er accepteret af masser af patienter. Det kan forlænge patienterne levetid og levetid af kvalitet, hvis de kan få langvarig behandling. Men det har brug for store mængder af byrd og patienterne kan ikke slippe af med det gennem hele deres liv. Så mange patienter søger andre alternativ behandling eller nogle urter, der kan hjælpe dem til at undgå dialyse eller reducere de tider af det.

Som vi alle ved, urter kan bruges til at fremme sundhed, forebygge sygdom og endda behandle nogle sygdomme, så patienterne henvende sig til dem og søge hjælp fra dem. Men ikke alle af dem egnede til enhver sygdom, så før du foretager en beslutning tænke over det først. For CKD-patienter, hvis de ønsker at tage nogle urter, bør de kommunikere med deres læge. Fordi nogle naturlægemidler kan skade deres nyrer og gøre sygdommen værre, hvis de forveksler dem.

Så som patienter, der er i fase 5 CKD, hvis du ønsker at tage urter i løbet af dialyse, bør du konsultere din læge eller gå til en Specialized Nyresygdom Hospital og acceptere en formel behandling. Må ikke træffe beslutninger ved dig selv, ellers kan du komme til skade i stedet for beskytte.

Du kan efterlade beskeder, chat med vores online læger eller email os direkte. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt og giver gratis råd til dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Skulle Etape 5 CKD-patienter Tage Urter, når de er i dialyse 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts