2014年5月19日星期一

PKD Kost Polycystisk nyresygdom, stadium 5 CKD

Nyretransplantation er en fælles kur metode til trin 5. kronisk nyresygdom , kan det forlænge patienterne forventede levetid og forbedre deres livskvalitet meget, så mange patienter vælger det som deres behandlingsmetode. Men alt har to sider , før du accepterer nyretransplantation , er du nødt til at gøre nogle hjem arbejde først .

Fordele ved nyretransplantation

Det kan hjælpe patienter til at slippe af dialyse og genoprette nyrefunktionen, således at forbedre livskvalitet meget, og patienter ikke behøver at bekymre sig om disse komplikationer forårsaget af dialyse. For patienter , der har accepteret denne operation , kan de nyde resten af deres liv.

Ulemper ved nyretransplantation

Hvis du ønsker at acceptere denne operation , du skal opfylde to betingelser : Penge og matchede nyre. Til denne operation har brug for mange penge , så mange patienter nødt til at opgive det. Nogle patienter kan have penge nok, men de kan ikke finde den matchede nyre.

Denne situation er baseret på den succesfulde operation , hvis din nye nyre har afstødningsreaktionen , tingene bliver endnu mere kompliceret. Det kan føre til nyresvigt igen , så for at opretholde livet patienter har brug for dialyse eller vente til en anden ny nyre . Så før du foretager valg , skal du tænke over det først .

Hvis du har andre problemer omkring nyretransplantation eller stadie 5 CKD , kan du chatte med vores online læger , kan de give dig nogle gode råd gratis. Eller du kan efterlade en besked til os, vil vi svare dig inden for 24 timer.

For yderligere informationer , ikke tøver med at kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

PKD Kost Polycystisk nyresygdom, stadium 5 CKD

没有评论:

发表评论

Ask the Experts