2014年5月24日星期六

Beskæftiger sig med dårlig appetit til 5. etape CKD-patienter i dialyse

Patienter, der er i dialyse er nemme at få dårlig appetit, så hvordan man håndterer denne problemer for Etape 5 kronisk nyresygdom patienter? Jeg tror, ​​det er den mest bekymring emne for mange mennesker. Følgende er nogle anbefaler givet af eksperterne.

Foretag fødevarer mere attraktivt både i velsmagende og udseende, som vil hjælpe dig til at spise mere.
Spis 4-6 små måltider eller snacks i stedet for tre store måltider, der kan sikre, at du har nok nutritions.

Tag pause under måltid tid, når du føler dig træt eller ikke vil spise mere, kan du få en pause, efter faldt bedre kan du spise igen.

Prøv nogle kolde fødevarer såsom kylling salat, kan det velsmagende godt end varme fødevarer.
Børst dine tænder tre gange om dagen, kan det hjælpe dig at holde en bedre appetit.
Spis mere, når du faldt bedre end andre dage til at levere mere energi til din krop.
Spis nogle vitaminer eller andre kosttilskud for at imødekomme efterspørgslen af ​​din krop.

Dette er blot nogle tips, der kan hjælpe dig til at spise mere, men det kan ikke løse de problemer fra roden. Som en patienter, der er i fase 5 CKD, hvis du ønsker at forbedre din appetit under dialyse periode, du har brug for at helbrede din sygdom. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ny terapi opfundet af Shijiazhuang, er det en perfekt kombination af kinesisk medicin og vestlig medicin. Ved hjælp af denne behandling, har mange patienter slippe af dialyse mindste reducere de tider af det. Så jeg håber, at det kan bruges i vid udstrækning til at hjælpe flere patienter, der lider af denne sygdom. Heldigvis begynder flere og flere mennesker til at acceptere det for sin bemærkelsesværdige effektiv.

For yderligere informationer om dialyse eller Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, bedes du kontakte os, vil vi svare dig hurtigst muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Beskæftiger sig med dårlig appetit til 5. etape CKD-patienter i dialyse 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts