2014年5月30日星期五

Trin 5 CKD Levealder efter nyretransplantation

Som vi alle ved nyretransplantation er en af ​​de mest almindelige behandling for trin 5. kronisk nyresygdom (CKD), som for den forventede levetid, efter at det har ingen præcise svar. Fordi det afhænger af mange faktorer såsom alder og køn. Hvis der ikke er nogen andre faktorer, forventede levetid er længere for kvinder sammenlignet med mænd i alle aldre. Men hvis GFR er lavere end 15-29 ml / min, er der ingen forskel i den forventede levealder efter køn.

Nyretransplantation kan lade patienterne lever længere i nogle bestemte, men på samme tid, det har nogle risikofaktorer og har brug for store mængder af penge. Det vides, at nyretransplantation betyder sætte en anden nyre i en krop for at erstatte den beskadigede, under denne proces kan legemet afviste ny. Hvis operationen ender i fiasko, der vil fremkalde en række bivirkninger, og patienterne vil lide mere af sygdommen. Så før du foretager beslutning, må du konsultere din læge og forberede sig til det i rådgivning.

Dialyse er en anden behandling i fase 5 CKD, kan det forlænge patienterne levetid og forbedre patienternes livskvalitet. Men det kan ikke forhindre udviklingen af ​​renal fibrose eller reparere det beskadigede nyre væv. For de patienter, der har accepteret dialyse nødt til at tage det med resten af ​​deres liv, som vil bruge en masse tid og penge.

Her jeg præsentere dig en ny terapi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som er en naturlig behandlingsmetode for trin 5 CKD. Med hjælp fra det, har flere og flere patienter er blevet slippe af dialyse. Hvis du ønsker at vide mere om det, bedes du kontakte vores online læger, vil de svare dig hurtigst muligt. Eller du kan kontakte os, vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Trin 5 CKD Levealder efter nyretransplantation 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts