2014年5月30日星期五

Er Broccoli God til Stage 3 CKD patienter med creatinin 2.8

Det er velkendt, at kosten spiller en vigtig rolle i vores daglige liv , så patienterne skal betale en høj opmærksomhed på deres kost. Broccoli er en slags grøntsag , som er rig på forskellige nutritions , det er meget populært blandt folk omkring ordet for sit opfarende smag og høj næringsværdi . Men er det godt for fase 3 CKD patienter med creatinin 2.8 ?

Som vi alle ved højt blodtryk er skadeligt for patientens nyre og hjerte, så det er meget nyttigt at spise nogle fødevarer, der kan reducere det. Og broccoli er en af ​​den slags mad, flavonoider , der er indeholdt i den kan regulere blodtrykket , så det er nødvendigt at tilføje det til din kost listen. Desuden den er rig på fibre og C-vitamin , som kan bidrage til at reducere højt blodsukker , styrker immunforsvaret og forhindre infektion. Men det er ikke altid godt for patienterne , men også kan skade nyrer snarere end at beskytte , hvis du spiser det forkert. Så være opmærksom på de næste tips.

Må ikke koge det i lang tid, der kan ødelægge de næringsstoffer i det. Vask det grundigt , hvis det er nødvendigt , suge grøntsag i vandet i en halv time før madlavning, fordi der er masser af restkoncentrationer kemikalier på det. Selv dette bør du spise moderat af det ikke for meget, fordi hvilken slags fødevarer , uanset om du spiser for meget , vil tilføje lode til din nyre og skade dit helbred . Desuden broccoli har phosphor , natrium og kalium i det, alle af dem er ikke godt at patienter nyre.

Så for patienter, der er i fase 3 CKD med kreatinin 2.8 bør ikke spise nogen form for fødevarer, før konsultere din læge . Hvis du fejl det , der kan gøre din sygdom værre.
Hvis du har andre problemer , kan du kontakte os. Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Er Broccoli God til Stage 3 CKD patienter med creatinin 2.8

没有评论:

发表评论

Ask the Experts