2014年5月30日星期五

Nyresvigt Levealder uden dialyse

I de seneste år, med livet tryk øges, er flere og flere mennesker plaget af en række sygdomme, nyresvigt er en af ​​dem. Så mange mennesker er fokus på dette spørgsmål, hvor længe kan patienter leve med det. Lad os nu få et kig på, hvordan eksperterne siger det.

Eksperter sagde, at hvis patienterne har faldt i kronisk nyresvigt, som betyder, at de er i slutstadiet af kronisk nyresygdom. For de patienter, der er i denne fase den forventede levetid har ingen præcise grænser. Hvis patienterne ikke har i uræmi periode, og GFR er ikke mindre end 20%, er der chance for, at for at få vendt fra sygdommen.

Patienter, der er i den tidlige fase af nyresvigt og kreatinin niveau steget for højt, er det muligt at leve med sygdommen i lang tid. Det er middelværdien hvis du kan få rigtige behandling i tide, kan du få nyttiggørelse fra det. Men hvis du behandler denne sygdom forkert, der kan gøre din sygdom værre, så vil det være svært at helbrede det. Bortset ovenstående tip, er der mange faktorer kan påvirke behandlingseffekten, såsom alder, køn og patientens tilstand, men det vigtigste er at få en fit behandling i tide.

Vær opmærksom på detaljerne i dit daglige liv, som vil være nyttige for dit helbred. Forebyg koldt i råd, ikke går vred nemt og holde en fit kost, spise mere frugt og grønt og begrænse saltindtag. Frem for alt, bør du holde en positiv holdning til at kæmpe med nyresvigt. Alle disse forebygge eller sænke udviklingen af ​​sygdommen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en naturlig terapi er accepteret af flere og flere patienter. Det handler ikke kun kan reparere det beskadigede nyre væv, men også kan forebygge eller sænke udviklingen af ​​renal fibrose. For yderligere informationer om nyresvigt eller dialyse, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Nyresvigt Levealder uden dialyse 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts