2014年5月22日星期四

Er Æbler Velegnet til patienter med diabetisk nefropati og Trin 3 CKD

Er æbler godt for patienter withDiabetic med nefropati og Stage 3 CKD ? Til dette spørgsmål mange mennesker har en forkert idé. Fordi mange af os enige om, at mere sød maden er, jo mere sukker i det. Apple som en slags sød frugt altid betragtet som en dårlig fødevarer til diabetisk nefropati patienter, der bør holde sig væk fra fødevarer med højt sukkerindhold .

Men faktum er æble er meget nyttigt for vores sundhed , som det gamle ordsprog siger, et æble om dagen holder lægerne væk. Og det er også velegnet til patienter med stadie 3 CKD og diabetisk nefropati . Æbler er meget populær blandt folk , de ikke kun har god test , men også rig på nutritions som C -vitamin , kalorier , fibre og mineraler. Så de kan give nok nutritions og forbedre patienternes appetit på samme tid . Alligevel patienter kan bekymre sig om æbler vil øge deres blodsukker , i virkeligheden, er der ingen grund til at bekymre sig om det. Fordi sukker, der findes i æble er stille godt for patienterne , og du kan faldt fri til at spise dem . Ifølge en rapport , det er især godt for at reducere risikoen for type 2 diabetes .

Eksperter sagde æbler kan beskytte vores hjerte støtter sund lungefunktion, mindske risikoen for astma og beskytte kroppen mod visse former for kræft. Hvad mere er, kan det dine knogler og lavere højt blodtryk styrke .

Fra ovennævnte informationer , vi ved, at æbler er gode for patienter med diabetisk nefropati og stadie 3 CKD , hvis du er en af ​​dem, skal du ændre din mening om æblet . Og hvis du ønsker at nyde dit liv med denne sygdom , bør du være opmærksom på dit daglige liv og gøre, hvad din læge har fortalt dig .

Du kan kontakte os for yderligere spørgsmål , vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Er Æbler Velegnet til patienter med diabetisk nefropati og Trin 3 CKD

没有评论:

发表评论

Ask the Experts