2014年5月19日星期一

Tør huden forårsaget af Etape 5 kronisk nyresvigt

Som vi alle ved kronisk nyresvigt kan have forskellige symptomer, især i den femte fase , tør hud er en af ​​dem. Selvom det ikke er det vigtigste symptom , men det påvirker patienterne liv betydeligt . Så hvordan man kan håndtere det blive et stort problem for patienterne.

Hvordan skal man behandle med tør hud forårsaget af etape 5 kronisk nyresvigt ?

Hvis du ønsker at løse det , er du nødt til at finde roden til det. Tør hud er forårsaget af dehydrering, dette opstår, når kroppen mister mere væske , end det tager i. Du bør drikke vand nok til at sikre, at du ophold hydreret . For de fleste af patienterne deres nyrer er blevet beskadiget , så hvis du drikker for meget vand , der vil tilføje byrde for dem . Så indtag nok vand, men ikke for meget , vil det nyttigt at lindre din alvorlige tør hud og vil ikke øge byrden for din nyre. Men hvis du ønsker at slippe af med dette problem fra roden , skal du helbrede din nyresygdom. Inden da , skal du beskytte din hud og holde den ren og sundhed.

Nogle tips til hudpleje

Hudpleje spiller en vigtig rolle i Prevent hudinfektion , så uanset patienter eller deres familiemedlemmer bør være opmærksomme på det. Såsom skifte tøj og sengetøj artikler i tid , vask hele din krop især sår dele og holde din hud ren og komfortabel . Alle disse kan øge infektion sats.

Hvis du har andre problemer omkring hudpleje eller nyresvigt kan du chatte med vores online læger , kan de give dig nogle gode råd gratis. Eller du kan efterlade en besked til os, vil vi svare dig inden for 24 timer.

For yderligere informationer , ikke tøver med at kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Tør huden forårsaget af Etape 5 kronisk nyresvigt

没有评论:

发表评论

Ask the Experts