2014年5月6日星期二

Hvordan kan du forhindre Minimal nefropatiforandring

Minimal ændring nefropati er en almindelig sygdom, som kan føre til nefrotisk syndrom . Omkring 75 % af børn med primær nefrotisk syndrom er forårsaget af det , og det er almindeligt hos voksne , tegnede sig for mere end 16 15% ~ 20 % af de primære nefrotisk syndrom patienter. Som en patient, hvis du ønsker at helbrede denne sygdom , den første ting du skal gøre er at kende symptomerne på det. Næste , lad os lære det sammen.

Symptomer på Minimal Change nefropati :

Massive proteinuri mere end 3,5 g pr dag. Ca. 20 % af patienterne vil blive vist forskellige grader af Mikroskopiske Hæmaturi , med stigningen i alder, vil det øge også.

Urin IgG uden for normalområdet, kan nogle gange serum IgG falde

Blood lipid stigning , der betyder, at dit blod bliver tyk, mere fedt er i dit blod

Plasma albumin er mindre end 30g per liter

Hvordan undgår Minimal nefropatiforandring :

Drik nok vand, men ikke for meget.

Må ikke holde urinen tilbage i blæren i lang tid , fordi det er let at avle bakterier og disse bakterier kan påvirke vores nyre.

Kontrol blodtryk , hvis dit blodtryk er højere end det normale område , behøver gå for at se din læge. Fordi højt blodtryk kan skade vores nyre, hvis du cann't styre det godt, kan det fremkalde alvorlig nyresygdom.

Kontrollere blodsukkeret for højt blodsukker kan også skade vores nyre.

Har nogle rutinemæssig inspektion kan også hjælpe dig til at forhindre nyresygdom .

Hvis du kan være opmærksom på dit daglige liv detalje og gøre ting i henhold til ovenstående tips, vil chancerne for sygdom blive reduceret betydeligt. Men hvis du er en patienter med en minimal ændring nefropati , bør du gå til en normal hospitalet og få behandling i tide.

For flere informationer for nyresygdom , kan du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com.

Hvordan kan du forhindre Minimal nefropatiforandring


没有评论:

发表评论

Ask the Experts