2014年5月18日星期日

Prognose of Childhood nefrotisk syndrom

Barndom nefrotisk syndrom kan forekomme i alle aldre, men normalt starter ved 3-5 år gamle barn og drenge er nemt at få denne sygdom, så girl.This term beskrive en tilstand, hvor nyrerne lække store og unormale mængder af protein i urinen. Når protein er tabt i urinen, dette fører til hævelser eller hævelse (ødem), ofte af øjenlåg, fødder og ankler, og i sidste ende abdomen.For barn, der lider det er virkelig dårlig oplevelse for deres familie, især for dem selv. Prognose på det som de fleste vedrører problemerne er fokuseret af mange mennesker. Nedenfor er de informationer eksperterne givet.

Den langsigtede prognose i barndommen nefrotisk syndrom er gode, men det afhænger også af mange faktorer såsom behandlingsmetoder og tid. Hvis du kan finde sygdommen tidligere og få behandling i tide, vil du blive få gendanne fra det. Hvis venstre ubehandlet, vil denne sygdom føre til vejrtrækning, spise og infektioner. Så hvis dit barn får denne sygdom, bør du ikke give op. Den vigtigste ting, du behøver at gøre er at gå finde en normal hospital og give det dit bedste skud. Hold en positiv holdning og opmuntre dit barn er de ting, du skal gøre, hvis du mister håbet, der kan redde din baby.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som et naturligt middel, kan det hjælpe dit barn i nogle forhæng, og kan lade han / hun får komme sig fra det. Hvis du har andre spørgsmål til at høre, kan du lægge en besked eller chatte med vores online læger direkte.

En fit kost og sund levevis vane er også nyttige for dine børn, så du skal ikke ignorere disse aspekter i dit daglige liv. Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at lære mere om nyresygdom eller kinesisk Herb Medicin, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Prognose of Childhood nefrotisk syndrom 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts