2014年5月13日星期二

Kan Patienter med PKD Gravide

Kan patienter med polycystisk nyresygdom (PKD) graviditet? Mange patienter og deres familiemedlemmer er ivrige efter at vide dette svar. Næste jeg vil analyse dette spørgsmål til dig og jeg håber du kan finde det svar, du ønsker.

PKD er en slags genetisk nyresygdom, vil disse cyster stige med alderen. Hvis det ikke kan kontrolleres godt, vil det udvikle sig til nyresvigt i slutstadiet. Så eksperter foreslår, at PKD patienterne ikke skulle være gravid for deres helbred, og den næste generation. Men det er ikke ensbetydende med patienter har ikke ret til gravide, hvis de virkelig ønsker et barn, kan de have en sundheds-baby, hvis du kan være opmærksom på de næste tips.

1.. Hold en fit kost, spise flere friske grøntsager, frugter og fødevarer, der er rige på protein af høj kvalitet, der kan give dig nok næring.

2.. Må ikke drikke alkohol og holde sig væk fra tobak, begge af dem er skadelige for dit helbred.

3.. Forebygge infektion og kulde. Hvis du fange en forkølelse eller foretages af andre patienter, vil din sygdom blive værre.

4.. Må ikke spise krydret og kold mad.

5.. Hold en god stemning og gøre noget motion, men husk, at aldrig lade dig selv alt for træt.

6.. Den sidste men ikke mindst en, lave rutinemæssige undersøgelser på tid og kommunikere med din læge i tide, kan han give dig bedre råd til din graviditet.

Har du fået det rigtige svar fra denne tekst? Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at Lear mere om nyresygdom eller PKD, kan du konsultere vores online læger eller efterlade en besked til os. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kan Patienter med PKD Gravide 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts