2014年5月16日星期五

Levealder af Etape 5 nyresvigt i dialyse


Den forventede levealder etape 5 nyresvigt er et fælles anliggende for de fleste patienter og deres familiemedlemmer. Hvis du ønsker at kende svarene, du først nødt til at vide, hvad der er fase 5 nyresvigt betyder for dig.

Etape 5 etape af nyresvigt er slutstadiet af nyresvigt, de fleste af dine nyre funktioner er beskadiget, og der er kun 10% endnu mindre nyre kan arbejde effektivt. Så for at forlænge levetiden, patienterne nødt til at acceptere dialyse eller nyretransplantation.

Ved hjælp af disse to kur metoder kan patienter lever længere, men de kan ikke nyde livet. For begge disse metoder har bivirkning og efter mange komplikationer. Den forventede levealder etape 5 nyresvigt i dialyse afhænger af forskellige faktorer, såsom alder, køn, patientens konstitution og behandlingsmetoder osv. For patienter, der har accepterer dialyse, de er nødt til dialyse resten af ​​deres liv og livskvalitet kan forbedres lidt ikke meget. Ved du hvorfor? Fordi dialyse er en form for terapi, der kan hjælpe til at lindre symptomerne på sygdommen, men kan ikke reparere nekrotisk væv eller forhindre yderligere renal fibrose.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en alternativ behandlingsmetode er accepteret af flere og flere mennesker for sin bemærkelsesværdige helbredende virkning på nyresygdom. Det handler ikke kun kan reparere det beskadigede nyre funktion, men også kan forhindre yderligere skader nyre.
Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at Lear mere om nyresygdom eller kinesisk Herb Medicin, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores email: sjzkidneyhospital@hotmail.com.

Levealder af Etape 5 nyresvigt i dialyse 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts