2014年5月18日星期日

Kost til Hypertensive nefropati og sceneudstyr 3 CKD

Som vi alle ved, at kost paly en meget vigtig rolle i vores daglige liv, er det altid kan være et varmt emne, så længe der er mennesker der. Så du kan vide, hvor vigtigt det er for patienterne.

For patienter med hypertensiv nefropati og scene 3Chronic nyresygdom, hvis de kan holde en fit kost, der kan være meget nyttigt for deres hede. Så hvad er fit kost for dem? Eksperter giver råd nedenfor:

Kost skal være let og ikke for salt, ellers vil fremkalde blodtryksstigning og accelerere angiosclerosis. For patienter, der lige fået Hypertensive, begrænse saltindtag kan reducere niveauet af blodtrykket. Men for patienter, der er i medium eller højt blodtryk, de også bør tage nogle medicines.Except ovenstående tip, patienter bør også indtaget nok protein, men ikke for meget. Så for at sikre forsyningen af ​​ernæring, bør de spiser fødevarer, der er rig på høj kvalitet protein. Spis fisk 2-3 gange for hver uge, der kan forbedre vaskulær elasticitet og øge urinproduktion, og dermed af dødsfald dit blodtryk. Kontrol indtag af sukker er også vigtig, fordi sukker kan blive til fedt i vores krop, der kan accelerere angiosclerosis.

I ét ord, de for hypertensive nefropati patienter bør spise flere fødevarer, der er rige på høj kvalitet protein, vitamin og kalium. De bør undgå fødevarer, der er for salt eller for søde og de bør også holde sig væk fra alkohol og tobak.

Hvis du har andre problemer, du kan chatte med vores online læger, de kan svare dig hurtigst muligt. De kan også give dig nogle bedre råd til at helbrede din sygdom eller vis forsigtighed tips om dit daglige liv, såsom hvordan man kan danne en sund levevis vane eller lave en opskrift til dig, alle af dem kan være nyttige for dit helbred. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kost til Hypertensive nefropati og sceneudstyr 3 CKD 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts