2014年5月8日星期四

Åndenød i nyresvigt

Mange faktorer kan føre til åndenød i nyresvigt, hvis du ikke sætter pris på det , kan du have livstruende.

Faktorer kan fremkalde åndenød i nyresvigt :

1. . Når anæmi er alvorlig nok , patientens hæmoglobin vil ned til 30- 60g per liter. På grund af mangel på transportere ilt , vil patienten føle svært, når breath.After blodtransfusion , patient vil faldt bedre.

2. . Nyresvigt patient er nemt at få lunge-infektion og føre til hyoxemia , selv kan fremkalde eller forværre hjerte failure.Then du brug for at få anti- infektion behandling .

3. . Nyrefunktion Konsumption Pericarditis med store mængde af perikardieeffusion kan fremkalde åndenød. Så er du nødt til at acceptere dialyse , der kan hjælpe dig med at lindre denne symptomerne.

4. . Grundet kort urin eller anuri , patient infusion for meget eller drikker for meget , der vil tilføje arbejdsbyrde nyre og fremkalde hjertesvigt. Dialyse er den bedste måde at lindre denne situation.

5. . Højt blodtryk og Cardiac hjertefunktion fiasko kan også lade patienten føler vanskeligt i ånde.

Som patient bør du være opmærksom på de næste punkter :

1.Quit rygning

2. . Holdes væk fra giftige stoffer

3.Control din vægt og lave noget motion , men ikke for meget

4.Keep en fit kost , aldrig spise salt og fedtet mad .

5.Hvis du har hjertesvigt, så glem ikke at spise din medicin

behandling:

Dialyse kan hjælpe patienterne lette symptomerne , men det har bivirkning og cann't helbrede denne sygdom fra roden. Som læge vil jeg anbefale dig en ny behandling, som er Micro- kinesisk medicin Osmothe . Denne form for terapi er en perfekt kombination af traditionel kinesisk medicin og moderne højteknologi. Det handler ikke kun kan reparere det beskadigede nyre , men også kan slippe af med denne sygdom fra roden. Hvad mere er, det har ingen bivirkning. Så det som en sikkerhed og væsentlig terapi er accepteret af flere og flere patienter .

For yderligere information , kan du kontakte os. Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Åndenød i nyresvigt


没有评论:

发表评论

Ask the Experts