2014年5月16日星期五

Cure Metoder til Patienter i fase 3 CKD med Kreatinin 4,0


For patienter, der er i fase 3 CKD med kreatinin niveau 4.0, der er et stort problem generer dem, der er, hvordan man undgår dialyse.

Som vi alle ved stadie 3 CKD er en afgørende behandling tid til nyresygdom. I dette stadie nyrefunktion er moderat tilbagegang. Hvis de kan få rigtige behandling i tide, er der en chance for dem at forhindre udviklingen af ​​nyre fibrose og undgå dialysis.Creatinine 4,0 også er et tal, som vi bør være opmærksomme på. Selv kreatinin niveau er ikke de vigtigste årsager til dialyse, men det er også et meget vigtigt signal for nyresygdom. Normalt, når din kreatinin niveau er over 5, er det tid for dig at modtage dialyse. Så for at undgå forringelse af nyrefunktionen, ville du bedre træffe foranstaltninger omgående.

Chinese Herb Medicin som en essens del af kinesisk kultur, er det velkendt rundt i verden. Det kan dateres tilbage til tusinder år siden, herunder mange slags urter og kan bruges bredt. Micro-kinesisk medicin Osmothrapy som er en perfekt kombination af kinesisk urt medicin og moderne højteknologi, som en af ​​de naturlige middel, det er en rolig god terapi for nyresygdom. For sin signifikant effekt, flere og flere mennesker vælger det som deres første kur metode.

En fit kost og sund levevis vane er også nyttige for dit helbred, så du skal ikke ignorere disse aspekter i dit daglige liv.

Har du lært nogle nyttige viden fra denne tekst? Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at Lear mere om nyresygdom eller kinesisk Herb Medicin, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Cure Metoder til Patienter i fase 3 CKD med Kreatinin 4,0

没有评论:

发表评论

Ask the Experts