2014年5月13日星期二

Prognose af polycystisk nyresygdom

Som vi alle ved polycystisk nyresygdom er en slags genetisk nyresygdom, er der ingen effektiv behandling for denne sygdom. Så det er meget vigtigt at reducere morbiditet. Prognosen for PKD er nært beslægtet med patientens tilstand.

Symptomer og alder har et fantastisk forhold til prognosen for PKD. Ifølge en rapport, patienter med ingen symptomer gennem hele deres liv, den gennemsnitlige alder er 70 år gammel. For patienter med symptomer, de bare kan leve 4-13 år efter ser symptomer.
Voksen polycystisk nyresygdom vil opleve en lang tid at uræmisk, den gennemsnitlige alder er 50 år. Men hvis de ser andre komplikationer, vil den gennemsnitlige alder reducere til 10 år.

Normalt mænd har en dårligere prognose end kvinder, men der er mange andre faktorer kan påvirke prognosis.Such så højt blodtryk, tidspunkter af graviditeten og hyppigheden af ​​urinvejsinfektion.

Så for patienterne, hvis de kan styre deres komplikationer godt, de kan leve længere. Hvis ikke, vil de udviklede sig til uræmi. Efter de accepterer dialyse eller nyretransplantation, kan de leve 10 years.Diet, motion og leve vane også kan påvirke deres prognose. Så du skal ikke ignorere disse aspekter i dit daglige liv.

Har du lært nogle nyttige viden fra denne tekst? Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at Lear mere om nyresygdom eller kinesisk Herb Medicin, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Prognose af polycystisk nyresygdom 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts