2014年5月15日星期四

Behandlingsmetoder for nyresvigt

Der er tre metoder til behandling af nyresvigt, som er i dialyse , nyretransplantation og kinesisk medicin terapi .

Dialyse og nyretransplantation er velkendt for de fleste patienter , både af dem kan forlænge patientens liv og forbedre livskvaliteten. Men ingen af ​​dem kan fjerne sygdommen fra sin rod , og kan ikke reparere det beskadigede nyrefunktion. Hvad mere er, begge af dem har bivirkning. For dialysepatienter de har dialyse gennem hele deres liv , og deres venstre nyre funktion vil blive tabt efter flere gange for helbredelse . For de patienter, der har accepterer nyretransplantation , er de nødt til at tage anti-afvisning medicin resten af ​​livet , og disse lægemidler kan fremkalde andre komplikationer.

Kinesisk medicin terapi som en alternativ kur metode kan være et godt valg for patienterne. Det handler ikke kun kan reparere det beskadigede nyre væv, men også kan slippe af sygdommen fra roden. Hvad er mere det har ingen bivirkning, og kan lade patienterne leve som en normal person . Som vi alle , kinesisk Herb Medicin er en essens del af den kinesiske kultur, som kan dateres tilbage til tusinder år siden. Der findes mange slags urter , kan de anvendes bredt . Med hjælp af moderne teknologi, kan deres aktive ingredienser udvindes effektivt det er virkelig nyttige for helbredelse nyresygdom.

Har lært noget fra ovenstående artikel ? Jeg håber, at disse informationer kan hjælpe dig og dine venner aroud dig . Hvis du stadig har andre questons , kan du konsultere vores online læger eller efterlade en besked.

For yderligere informationer om kinesisk medicin eller nyresygdom, skal du ikke tøve med at kontakte os , vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Behandlingsmetoder for nyresvigt

没有评论:

发表评论

Ask the Experts